vineri, 31 decembrie 2021

Concediu De Risc Maternal

Precizez ca anul de concediu fara plata imi va inceta la 14 sept 2016 intentionez. Certificatele de concediu de risc maternal se elibereaza de medicul de familie sau medicul de specialitate obstetrica ginecologie cu avizul medicului de medicina muncii pe perioade de maximum 30 de zile calendaristice pe o.


Tot Ce Vrei Sa Stii Despre Concediul De Risc Maternal

Sunt angajata de anul trecut din luna mai sunt insarcinata in 24 de saptamani si as dori sa mi iau concediu de risc maternal pentru ca am hta de sarcina si reprezinta un risc.

Concediu de risc maternal. Eu as vrea sa intru in concediu de risc maternal incepand cu luna iunie 2020 va rog sa imi spuneti daca ce am calculat eu mai jos este corect. Concediu de risc maternal se acordă pentru o perioadă de 120 de zile integral sau fracționat în funcție de opțiunea fiecăruia. Nu stiu daca in aceste conditii voi mai putea beneficia.

De zile lucratoare din aceasta perioada este de 122 zile. Concediu de risc maternal conform legii 96 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca concediul de risc maternal este concediul de care b despre noi contact cauta sarcina conceptia sfaturi medicale inainte de. Indemnizatia de risc maternal salariata aflata in concediu de risc maternal beneficiaza de indemnizatie de risc maternal in cuantum lunar egal cu 75 din media veniturilor lunare din ultimele 6 luni anterioare solicitarii pe baza.

Concediu de risc maternal este unul din concediile medicale care nu se impoziteaza inclusiv concediul de maternitate prenatal si postnatal conform codului fiscal art 62 litera c. Sunt insarcinata in 4 luni cu sarcina cu risc. Concediile medicale obisnuite sunt diferite de concediul de risc maternal nu se pot acorda in paralel insa nu se exclud unele pe celelalte.

Veniturile până la naștere și cele după naștere sunt influențate de veniturile din perioadele în care zice. Altfel spus dupa cele 23 de zile de concediu medical de care ati beneficiat deja vi se. Veniturile brute pe ultimele 6 luni decembrie mai 2020 au fost de 66 115 ron.

Certificatele de concediu de risc maternal se eliberează de medicul de familie sau de medicul de specialitate obstetrică ginecologie cu avizul medicului de medicina muncii pe perioade de maximum 30 31 de zile calendaristice. Ma intereseaza cum se calculeaza indemnizatia concediului de risc maternal pe ce baza de calcul.


Noi Reguli Privind Concediu Medical Dg Business International


Calculatoare Salarizare Blog Concediul Si Indemnizatia De Risc Maternalcalculatoare Salarizare Blog


Concediul De Risc Maternal Doc


Concediul Medical De Risc Maternal Cand Poți Beneficia De El


A Fost Aprobat Modelul Unic Al Certificatului De Concediu Medical Instructiuni Si Mod De Completare Ordinul 1092 2020


Comunitatea Desprecopii Parenting Intrebari Si Raspunsuri Bebe


Ordin 974 28 07 2004 Portal Legislativ


Concediu De Risc Maternal Cand Ai Dreptul Să Il Ceri și Cați Bani Primești Totul Despre Mame


Noul Model Al Certificatului De Concediu Medical O 1092 2020 Vechile Formulare Se Vor Putea Utiliza Pana La 30 09 2020 Contabilitate Fiscalitate Monografii Contabile


Ordin 125 14 03 2006 Portal Legislativ


Durata Concediilor Contabilitate Fiscalitate Monografii Contabile


BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya