luni, 23 august 2021

Specii De Pesti Din Delta Dunarii

Canale impotmolite balti gropi crisan caraorman. 25 40 cm exceptional.


Pesti In Delta Dunarii Youtube

Pastruga este o specie de sturion care migreaza in perioada primaverii pentru a se inmulti in fluvii precum dunare nistru volga depunandu si icrele in locuri nisipoase.

Specii de pesti din delta dunarii. Raspindit in delta dunarii si in majoritatea raurilor inclusiv baltile acestora si de asemenea pe dunare carasul este cel mai popular si cred ca si cel mai intalnit peste in cosul pescarului de la noi. Carasul argintiu bibanul soare novacul sangerul cosasul si o specie de biban de talie mica. Migreaza in perioada martie mai pentru reproducere in fluviile dunare volga nistru unde isi depune icrele in zonele nisipoase si cu aglomerari de pietris.

Delta dunării are de departe cea mai mare varietate când vine vorba de specii de pești iar peisajul este cu adevărat unic. Acesta este locul unde milioane de păsări din diferite colțuri ale pământului europa asia africa. Sase specii de pesti au fost introduse artificial de om in delta dunarii in perioada anilor 1920 1961 cu scopul de a se creste in fermele piscicole sau in mod accidental si aici mentionam.

Delta dunării conține mai mult de 360 de specii de păsări și 45 de specii de pește de apă dulce în numeroasele sale lacuri și japșe. Delta dunarii are o fauna foarte bogata fiind reprezentata de catre 133 de specii de pesti dintre care 31 de specii traiesc atat in ape dulci cat si in ape sarate 44 de specii traiesc doar in ape dulci iar 58 de specii traiesc. Perioada de pescuit in delta dunarii la fel ca si crapul incepand din luna iunie si.

In delta dunarii se gasesc doua specii de pesti care sunt pe cale de disparitie atat in romania cat si in alte state ale lumii. Prezinta 5 randuri de discuri rombice osoase deosebindu se de celelalte specii din familia acipenseridae prin lungimea botului falca superioara reprezentand circa 60 din lungimea capului. Locuri de pescuit in delta dunarii se pescuieste in locurile cu un curent redus sau inexistent.

Linul tinca tinca este o specie de peste de apa dulce din familia cyprinidae foarte raspandit in apele de ses in ape statatoare dulci lacuri si mai ales in delta dunarii. Acasa excursii de o zi galerie blog contact menu acasa excursii de o zi galerie blog contact pești din by. Week end de peşte în centrul vechi contact și rezervări politică de confidențialitate blog utile cotele apelor dunării consum motoare bărci specii protejate din delta dunării rezervații naturale în delta dunării harta delta dunării.


Specii De Pesti In Delta Dunarii Pensiunea La Traian


Pesti Din Delta Dunarii


Reguli Noi Pentru Pescarii Din Delta Dunării Regim No Kill Pentru Patru Specii De Pești Gazeta De Navodari


Pescuit și Vanătoare In Delta Dunării


Fauna Delta Dunarii


Delta Dunarii Online


Pescuit și Vanătoare In Delta Dunării


Studiu Despre Speciile De Pesti Din Delta Dunarii Aquavilla


Pesti Din Delta Dunarii


Pescuit Specii De Pesti Din Delta Dunarii


15 Specii De Pesti Din Delta Dunării Youtube


BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya