joi, 28 ianuarie 2021

Pisica Bea Multa Apa

Daca pisica dumneavoastra are o dorinta crescuta de a bea mai multa apa acest lucru se poate datora urmatoarelor probleme. O ceasca de cafea.


Mi A Murit Pisica

Diabetul bolile renale si hipertiroidismul.

Pisica bea multa apa. Dacă pisica ta nu bea apă nu este pentru că nu i place dimpotrivă pisici ca apa în special apa proaspătă și trebuie să o bea. Prietenul dumneavoastra poate sa sufere de un diabet zaharat. Dacă pisica ta este o amatoare de hrană uscată va avea nevoie și de mai multă apă de aceea este bine să o încurajezi să bea mai des prin câteva trucuri simple.

Fara comentarii deşi nu există un răspuns concret la această întrebare şţim că pisicile au nevoie de apă prospătă în fiecare zi pentru a se menţine sănătoase. 23 09 2013 postat in sanatate comportament comentarii. Diabetul zaharat poate aparea la orice varsta dar este intalnit mai frecvent.

O pisica adulta tradusa in mancare uscata va bea apa la fel de mult cum este folosit pentru a bea un pisoi. Altfel ramane la aprecierea detinatorului sa observe un aport de apa iesit din comun. în schimb dacă o scoți afară și pe stradă găsește o sursă de apă bea cu poftă.

Acest lucru se poate monitoriza daca pisica are o sursa controlata de apa. Poliuria excretia crescuta de urina. Aportul normal de apa este 40 80 ml kg zi pentru o pisica de talie medie de 4 kg inseamna 160 320 ml zi aprox.

Problemele uzuale care determina o pisica sa bea mai multa apa sunt. Pisica bea multa apa in general cand pisica bea multa apa este semn de boala ar putea fi multe afectiuni printre care si diabetul dar asta iti va spune medicul veterinar nu iti vei da seama singura daca sufera de vreo afectiune vizita la veterinar este cea mai indicata. Vestea buna este ca toate aceste boli pot fi tratate sau tinute sub control dar asemenea multor probleme medicale.

Pune vasul cu apă lângă cel de hrană și schimbă apa de două ori pe zi să fie mereu curată și proaspătă. Ati observat ca pisica sau cainele dumneavoastra bea apa sau urineaza mai des ca de obicei. Așa cum am menționat mai devreme pisica îi place apă proaspătă și găsește apă neplăcută în stagnare sau că a stat mult timp într un recipient.

Diabetul cand acesta apare nivelurile de glicemie sangvina devin ridicate si se elimina prin urina pisicii. Ai observat poate că pisica ta refuză să bea apă din bol. Pisicile sunt foarte conservatoare în obiceiurile lor sunt greu să se recalifice odată cu vârsta.

De cata apa are nevoie o pisica.


Am Luat Fantană Electrică Cat Mate Pentru Pisici


De Ce Bea Pisica Mea Multa Apa Facebook


Cum Convingi Pisica Să Bea Apă Super Pisi


5 Moduri Prin Care Sa Te Asiguri Ca Pisica Ta Se Hidrateaza Corespunzator Blog Mobilepet


Cainele Meu Bea Excesiv De Multa Apa Si Urineaza Des


Cata Apa Trebuie Sa Bea Cainele Pentru A Fi Sanatos


Deshidratarea La Pisici


Setea Excesiva La Pisici Veterinarul Pet


Pisica Bea Multă Apă Normă Sau Patologie


5 Semne Că Pisica Ta E Bolnavă Click Mobile


De Cată Apă Are Nevoie Pisica Ta Sfaturi Practice Libertatea Pentru Femei


BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya